VIPvoorelkaar
VIPvoorelkaar
 Zonder verwijzing 
Locaties Rijen en Gilze

Kerkstraat 104, 5126GD Gilze

  06 - 57 34 51 82 (alleen tijdens openingstijden)
  Bereikbaar: werkdagen

VIPvoorelkaar

Uitgebreide omschrijving

VIPvoorelkaar is dé schakel tussen vrijwilligers en hulpvragers! Wij brengen vrijwilligers, particuliere hulpvragers en organisaties binnen de gemeente Gilze en Rijen samen. Door mensen en organisaties met elkaar in contact te brengen, komt vraag naar en aanbod van vrijwilligerswerk samen. Daarnaast organiseert VIPvoorelkaar wekelijks activiteiten waar u vrijblijvend aan kunt deelnemen en waar ontmoeting centraal staat. Op onze website zie je in één oogopslag wat je in Gilze en Rijen voor elkaar kunt betekenen. De één zoekt iets, de ander kan en wil iets doen. Samen ben je er voor elkaar. Of het nu een vereniging is die een penningmeester zoekt voor het bestuur, een particulier die hulp nodig heeft of gezelschap zoekt of een vrijwilliger die aan de slag wil, op het platform komt iedereen met elkaar in contact. Eenvoudig, gemakkelijk en bovendien gratis. Je kan ook langskomen tijdens onze inloop in de culturele centra, het winkelcentrum of telefonisch een afspraak met ons maken. Het verbinden van mensen met elkaar en het meedenken met uw vraag is onze specialiteit!

Dienstenaanbod:

Vrijwilliger worden?
VIPvoorelkaar helpt verenigingen en organisaties bij het invullen van hun vrijwilligersvacatures. Op onze website zie je het overzicht van openstaande vactures. Daarnaast heeft VIP diverse maatjesprojecten, waar we altijd vrijwilligers voor zoeken: Taal- en Voorleesmaatjes, Sociale maatjes, Financiële Maatjes, AutoMaatjes, Meedenkers en Klusmaatjes. Ook organiseert VIPvoorelkaar laagdrempelige evenementen, waarbij ontmoetingen centraal staan: Repair Café, Kom Erbij lunch, Oogcafé, Praathuizen en de Film die je raakt.

Vrijwilligers(s) nodig?
Is jouw organisatie, vereniging, stichting of club op zoek naar vrijwilligers? Maak dan gebruik van het uitgebreide netwerk van VIPvoorelkaar! Wij bemiddelen graag en goed tussen hulpvraag en hulpaanbod.

Heeft jouw organisatie vragen over het werken met vrijwilligers? Of heb je advies nodig over vrijwilligersbeleid of daaraan gerelateerde zaken? VIPvoorelkaar heeft veel vakkennis in huis om je daarbij te helpen.

VIPvoorelkaar biedt ook hulp bij deskundigheidsbevordering van vrijwilligers. Met gerichte workshops, korte opleidingen, online trainingen, presentaties of lezingen bieden we vrijwilligers extra handvatten om hun mooie werk nog beter uit te voeren.

Samenwerking met partners

NL voor Elkaar, CCGR (CC De Boodswchap en CC De Schakel) en Theek 5

Laatst bijgewerkt: 17-05-2022

Specificaties

KvK
AGB WMO
AGB Jeugd
Telefoonnummer 06-57345182. U kunt ons ook bereiken via What’s app.
Website https://www.vipvoorelkaar.nl 
Aantal werknemers
Specialisten Begeleider, Loopbaanadviseur en Re-integratiecoach
Leefgebieden Sociale contacten, Sporten, Onderwijs en opvoeden, Geld, Wonen, Gezin en opvoeden, Lichamelijke gezondheid, Persoonlijke verzorging en huishouding, Mantelzorg, Dagelijkse activiteiten, Zingeving, Veiligheid, Vervoer, Vrije tijd/ontspanning, Vrijwilligerswerk en Werk
Productcodes

Locaties

Diensten van deze organisatie zijn beschikbaar op de volgende locaties:
Rijen 
 Hoofdvestiging
VIPvoorelkaar CC De Boodschap
Nassaulaan 62, 5121BC Rijen
Bereikbaar: werkdagen
Gilze 
 Hoofdvestiging
VIPvoorelkaar CC De Schakel
Kerkstraat 104, 5126GD Gilze
Bereikbaar: werkdagen
 

Wat vind je van deze informatie?

  
Informatie is niet actueel
Anders, namelijk: