Theek 5
Theek 5
 Zonder verwijzing 
Locaties Gilze en Rijen

Kerkstraat 106, 5126GD Gilze

  085 744 1052
  Bereikbaar: werkdagen

Theek 5

Uitgebreide omschrijving

Broedplaats voor kennis en talent

Theek 5 is een broedplaats voor kennis en talent. Het is niet alleen een gebouw om boeken te lenen, maar een plek om je kennis en talenten te ontwikkelen. Waar je een rustige studie- of werkplek vindt, anderen ontmoet, de Nederlandse taal leert of in het enorme aanbod van workshops, films, databanken en boeken de benodigde informatie vindt.

Maatschappelijk rol

De maatschappelijk rol van de bibliotheek is de laatste jaren sterk gegroeid. We zijn er om jou te stimuleren je kennis en talenten te ontwikkelen, zodat je goed mee kunt doen in de bruisende (informatie)maatschappij. Natuurlijk zijn en blijven we een bibliotheek. Een plek waar je boeken leent over meer dan duizend onderwerpen. Kinderen van 0 tot 18 jaar worden gratis lid. En je krijgt geen ‘boete’ als je een boek te laat terugbrengt. Als lid leen je dus zorgeloos ons brede aanbod. Geen lid? Dan mag je onze collectie ter plekke gratis gebruiken.

Cursussen, workshops of lezingen

Om mee te doen aan onze cursussen, workshops of lezingen hoef je ook geen lid te zijn. Als kennispunt zijn wij er voor iedereen, jong en oud(er). Waai gerust vrijblijvend binnen. Drink een kop koffie, lees de krant of neem deel aan één van de 400 activiteiten die we elk jaar organiseren. Via ons biebplein bieden wij een plek om elkaar te ontmoeten in het hart van de lokale samenleving.

Onze 72 gepassioneerde medewerkers en ruim 250 vrijwilligers staan voor je klaar in onze vestigingen. Zij wijzen je graag de interessante collecte en laten je met plezier de gevarieerde programmering ontdekken. Er zit zeker iets tussen om jouw talent te ontwikkelen of je kennis te vergroten. We zien je graag in onze bibliotheek. Of ontmoeten je buiten onze eigen muren tijdens een bieb up.

Voor wie?

Leden en niet leden van jong tot oud(er). Die hun kennis en talenten willen ontwikkelen, die op zoek zijn naar informatie, die graag lezen en/of die graag nieuwe mensen ontmoeten.

 

 

Laatst bijgewerkt: 17-05-2022

Specificaties

KvK
AGB WMO
AGB Jeugd
Telefoonnummer 085-7441052
Website http://www.theek5.nl 
Aantal werknemers
Specialisten
Leefgebieden Sociale contacten, Onderwijs en opvoeden en Vrije tijd/ontspanning
Productcodes

Locaties

Diensten van deze organisatie zijn beschikbaar op de volgende locaties:
Gilze 
 Hoofdvestiging
Bibliotheek Gilze
Kerkstraat 106, 5126GD Gilze
Bereikbaar: werkdagen
Rijen 
Theek 5
Nassaulaan 62, 5121BC Rijen
Bereikbaar: werkdagen
 

Wat vind je van deze informatie?

  
Informatie is niet actueel
Anders, namelijk: