't Regtshuis Advocatuur
't Regtshuis Advocatuur
 Zonder verwijzing 
Locatie Rijen

Hoofdstraat 8, 5121JE Rijen

  0161-226678
  Bereikbaar: werkdagen

't Regtshuis Advocatuur

Uitgebreide omschrijving

Gespecialiseerde mediation als gecertificeerd familierecht-mediator of – als mensen dat niet willen of dat niet meer kan - gespecialiseerde bijstand als advocaat familierecht, in alle zaken of procedures over scheiding, alimentatie, omgang, gezag, uithuisplaatsing/jeugdzorg e.d.

Het bieden van kwalitatief goede juridische hulp bij scheiding/einde samenleving en alles wat daar bij komt kijken, om mensen te helpen in een moeilijke tijd in hun leven, om hen door de bomen het bos weer een beetje te laten zien en weer zicht op een nieuwe start te geven. Het doel is om tot een goede scheiding, regeling voor de kinderen, alimentatie e.d. te komen zodanig dat beide partners daar een goed gevoel bij hebben. Als dat alleen via een procedure kan, dan wordt goed en snel geprocedeerd, met oog voor gevoeligheden, met name als er kinderen bij betrokken zijn.

Besprekingen en afspraken vinden meestal plaats op kantoor, aan de Hoofdstraat 8 in Rijen (kantoor boven de Hema). Procedures meestal op de rechtbank in Breda.

Laatst bijgewerkt: 13-10-2021

Specificaties

KvK
AGB WMO
AGB Jeugd
Telefoonnummer 0161-226678
Website  www.regtshuis.nl 
Aantal werknemers 0-10
Specialisten Begeleider
Leefgebieden Huiselijke relaties

Locaties

Diensten van deze organisatie zijn beschikbaar op de volgende locatie:
Rijen 
 Hoofdvestiging
Hoofdstraat 8, 5121JE Rijen
Bereikbaar: werkdagen