MEE West Brabant
MEE West Brabant
 Zonder verwijzing 
Locatie Breda

Heerbaan 100, 4817NL Breda

  076 5223090
  Bereikbaar: werkdagen

MEE West Brabant

Uitgebreide omschrijving

MEE West-Brabant is dé expert voor mensen met een beperking en hun omgeving. We bieden informatie, advies en ondersteuning aan kinderen, jongeren en volwassenen met een lichamelijke, verstandelijke of zintuiglijke beperking, vorm van autisme, chronische ziekte, niet-aangeboren hersenletsel of psychische problematiek.

MEE biedt cliëntondersteuning op alle levensgebieden: opvoeding en ontwikkeling, samenleven en wonen, leren en werken, regelgeving en geldzaken, vrije tijd en sport, vrienden en relaties. Wij pakken uw vragen in samenhang met elkaar op.

MEE draagt bij aan een samenleving waarin iedereen mee kan doen. Ook als je een beperking hebt. Dat kunnen meedoen heet participatie. Niet iedereen kan dit zonder ondersteuning. Wij helpen je om die juiste ondersteuning te vinden. Uit je eigen netwerk, met vrijwilligers of professionele organisaties. Samen kijken we wat het beste aansluit op je vraag.
 

De dienstverlening van MEE is gratis en onafhankelijk van zorgaanbieders. 

Laatst bijgewerkt: 17-05-2022

Specificaties

KvK
AGB WMO
AGB Jeugd
Telefoonnummer 076 5223090
Website http://www.meewestbrabant.nl 
Aantal werknemers
Specialisten Begeleider
Leefgebieden Sociale contacten, Sporten, Dagbesteding, Onderwijs en opvoeden, Geld, Wonen, Gezin en opvoeden, Lichamelijke gezondheid, Geestelijke gezondheid, Persoonlijke verzorging en huishouding, Huiselijke relaties, Dagelijkse activiteiten, Zingeving, Veiligheid, Verslaving, Vrije tijd/ontspanning en Werk
Productcodes

Locaties

Diensten van deze organisatie zijn beschikbaar op de volgende locatie:
Breda 
MEE West-Brabant
Heerbaan 100, 4817NL Breda
Bereikbaar: werkdagen

Diensten

 

Wat vind je van deze informatie?

  
Informatie is niet actueel
Anders, namelijk: