HuidWens
HuidWens
 Zonder verwijzing 
Locatie Rijen

Hoofdstraat 2-B, 5121JE Rijen

  06 12 63 21 30
  Bereikbaar: werkdagen

HuidWens

Uitgebreide omschrijving

Bij HuidWens kun je terecht wanneer je vragen of klachten hebt over de huid, zowel voor het gezicht als het lichaam. Onze Huidtherapeuten Lisanne van Heijst en Eline Aarts zijn werkzaam in Etten-Leur en Rijen daarnaast telefonisch en via de mail te bereiken voor al jullie huidvragen.

De praktijk is gevestigd in Etten-Leur en in Rijen. In Etten-leur werken wij samen met verschillende zorgverleners onder een dak (Het Therapiehuis). Wij bieden verschillende huid behandelingen aan in onze praktijk zowel medisch als cosmetisch. Hierbij kan je denken aan acne behandelingen, microneedling (Dermapen), peelings, definitief laser ontharing met de gentle max pro, oedeem behandelingen, het aanmeten van steunkousen en compressie middelen bij oedeem, huidadviezen, littekenbehandelingen, bindweefselmassage, anti- age behandelingen en nog veel meer. Voor ons gehele behandelassortiment kan je een kijkje nemen bij onze behandelmogelijkheden op de pagina van huidwens.

Wij bieden de zorg vanuit onze locatie in Rijen aan de hoofstraat 2B. Als u niet mobiel bent kunnen wij naar u toekomen voor oedeembehandelingen of het aanmeten van steunkousen.

Laatst bijgewerkt: 17-05-2022

Specificaties

KvK
AGB WMO
AGB Jeugd
Telefoonnummer 06 12 63 21 30
Website http://www.huidwens.nl 
Aantal werknemers
0-10
Specialisten Vaktherapeut
Leefgebieden Lichamelijke gezondheid
Productcodes

Locaties

Diensten van deze organisatie zijn beschikbaar op de volgende locatie:
Rijen 
 Hoofdvestiging
HuidWens
Hoofdstraat 2-B, 5121JE Rijen
Bereikbaar: werkdagen

Diensten

 

Wat vind je van deze informatie?

  
Informatie is niet actueel
Anders, namelijk: