Het Tussenstation
Het Tussenstation
 Zonder verwijzing 
Locatie Molenschot

Schoolstraat 3, 5124RM Molenschot

  0644197814
  Bereikbaar: werkdagen en weekend

Het Tussenstation

Uitgebreide omschrijving

Het Tussenstation biedt arbeidsmatige dagbesteding aan mensen met een lichamelijke of verstandelijke beperking en/of afstand tot de arbeidsmarkt. Binnen onze dagbesteding zijn mensen zonder arbeidsdruk inzetbaar op verschillende manieren die passend zijn. 

Dagbesteding in de bediening, keuken, cafetaria, huishouding en in het circulaire atelier wanneer dat geopend is. Het Tussenstation heeft onder de stichting een lunchroom en een cafetaria. Een circulair atelier verwachten we nog te openen. Dit is allemaal gehuisvest in 1 pand aan de Schoolstraat 3, 5124RM  te Molenschot.

Stichting het Tussenstation verwelkomt iedereen met een beperking en/of mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt zonder onderliggende verslavingsproblematiek of ernstige psychische aandoening. 

Lunchroom De Tussenstop
Een lunchroom waar onze clienten op zelfstandige wijze, maar onder begeleiding, gaan zorgen voor onze gasten. Van het bereiden van een maaltijd tot het uitserveren, afruimen en de rekening presenteren aan de gasten. 

Cafetaria Het Tussendoortje
In deze cafetaria zullen onze clienten, onder begeleiding, de bestellingen noteren, de snacks bereiden en is het voornemen om ook te gaan bezorgen.

Atelier De Tussenruimte
In dit ruime atelier kunnen op creatieve en circulaire wijze, onder begeleiding, mooie projecten worden gemaakt. We gaan onze projecten gebruiken en verkopen in de lunchroom en cafetaria. Materialen waar wij onder andere mee gaan werken zijn keramiek, houtbewerking en schilderen. Daarbij willen we zoveel als mogelijk werken met materialen afkomstig uit rest- of afvalstromen.

Laatst bijgewerkt: 04-07-2022

Specificaties

KvK
AGB WMO
AGB Jeugd
Telefoonnummer 0161411892
Website https://www.stichtinghettussenstation.nl 
Aantal werknemers
0-10
Specialisten Begeleider
Leefgebieden Dagbesteding en Werk
Productcodes

Locaties

Diensten van deze organisatie zijn beschikbaar op de volgende locatie:
Molenschot 
 Hoofdvestiging
Het Tussenstation
Schoolstraat 3, 5124RM Molenschot
Bereikbaar: werkdagen en weekend
 

Wat vind je van deze informatie?

  
Informatie is niet actueel
Anders, namelijk: