Fysio Mariastraat
Fysio Mariastraat
 Zonder verwijzing 
Locatie Rijen

Mariastraat 44, 5121JW Rijen

  0161 223061
  Bereikbaar: werkdagen

Fysio Mariastraat

Uitgebreide omschrijving

Weer lekker en zonder klachten kunnen bewegen is wat je wilt. Wij snappen dat, want je gezond voelen verhoogt jouw kwaliteit van leven. Dus zullen we er alles aan doen om die positieve verandering teweeg te brengen. 

Fysio Mariastraat heeft in huis wat nodig is voor jouw herstel en daarmee jouw welzijn. Al onze fysiotherapeuten zijn vakspecialisten die zich blijven ontwikkelen zodat hun kennis altijd up to date is. 

Zij zijn vriendelijk en open, staan voor een persoonlijke aanpak en nemen uitgebreid de tijd. Niet alleen gedurende de fysiotherapeutische behandelperiode, maar ook vooraf en daarna. Wij zien de meerwaarde van advies, begeleiding en nazorg zodat je niet onverhoopt terugvalt.

Voor wie?

Fysio Mariastraat biedt een veelheid aan behandelingen voor diverse groepen. Voor oud en jong, man en (zwangere) vrouw, voor sporters en niet-sporters, voor iedereen is er aanbod op maat. En mocht er meer of iets anders nodig zijn, dan werken we samen. Om jou te laten meedoen en bewegen zoals jij voor ogen hebt. 

Samenwerking met partners

Samenwerking

We  werken samen met diverse andere partijen. Denk hierbij aan ergotherapeuten, logopedisten, diëtisten, psychologen, buurtsportcoaches, GGD en gemeente.

Laatst bijgewerkt: 17-05-2022

Specificaties

KvK
AGB WMO
AGB Jeugd
Telefoonnummer 06 10950735
Website http://www.fysio-mariastraat.nl 
Aantal werknemers
0-10
Specialisten Fysiotherapeut
Leefgebieden Lichamelijke gezondheid
Productcodes

Locaties

Diensten van deze organisatie zijn beschikbaar op de volgende locatie:
Rijen 
 Hoofdvestiging
Mariastraat 44, 5121JW Rijen
Bereikbaar: werkdagen
 

Wat vind je van deze informatie?

  
Informatie is niet actueel
Anders, namelijk: