Voetchirurgie
Hallux Voetexperts
 Zonder verwijzing 
Locatie
Molenschot

Hallux Voetexperts

Een Hallux podotherapeut is een expert op het gebied van voeten en voetklachten. Wanneer u bij een van de aangesloten podotherapeuten een afspraak maakt, bent u verzekerd van de juiste zorg en uitgebreide aandacht.

Bedrijfsprofiel

Voetchirurgie

Uitgebreide omschrijving

Niet in alle gevallen bieden oefeningen, podotherapeutische hulpmiddelen of speciaal schoeisel, voldoende vermindering van uw pijnlijke voetklachten. Soms is enkel voetchirurgie een oplossing. In dat geval kunt u terecht op het spreekuur van de orthopedisch chirurg.

Wat is de methodiek/aanpak van ondersteuning?

Vaak is voetchirurgie de laatste mogelijkheid die wordt toegepast. Als andere behandelingen niet voldoende hebben geholpen, kan voetchirurgie een oplossing bieden.

Het spreekuur

Het Voetchirurgie spreekuur kunt u alleen bezoeken na verwijzing door uw huisarts. Op het gezamenlijk spreekuur beoordeelt de orthopedisch chirurg uw klacht en wordt bepaald of voetchirurgie noodzakelijk is. Op locatie Utrechtis Hallux tevens werkzaam met podotherapie waar in sommige gevallen de samenwerking wordt gezocht om samen te bepalen waar u als patiënt het meeste baat bij heeft. De uitkomst kan zijn dat enkel behandeling van een podotherapeut afdoende is. In andere gevallen kan het zijn dat een orthopedisch Schoenmaker wordt geraadpleegd om samen het juiste behandelplan op te stellen. Zowel op locatie Amstelveen, Utrecht, Amersfoort als Apeldoorn werkt onze partner Schoenexperts die geregeld samen optrekt met de orthopedisch chirurg.

Laatst bijgewerkt: 17-05-2022

 Zonder verwijzing 

Om dit product te gebruiken neem je rechtstreeks contact op met de aanbieder van het product, zonder tussenkomst van de gemeente.

Specificaties

Soort aanbod
Zonder verwijzing
Productcode
Vestigingen  Hallux Voetexperts Stappenakker 10, 5124RT Molenschot
Locatie ondersteuning Ondersteuning op locatie
Leefgebieden Lichamelijke gezondheid

Locaties

Deze dienst is beschikbaar op de volgende locatie:
Molenschot 
 Hoofdvestiging
Hallux Voetexperts
Stappenakker 10, 5124RT Molenschot
Bereikbaar: werkdagen
 

Wat vind je van deze informatie?

  
Informatie is niet actueel
Anders, namelijk: