Bekijk 4 diensten

 • Holistisch coachen

  Holistisch coachen

   Zonder verwijzing 

  De coach concentreert zich niet op een specifieke klacht maar op het grotere geheel. Lichaam en geest opereren niet gescheiden van elkaar; gezondheid speelt daarom door op verschillende niveaus, te weten op fysiek, mentaal, emotioneel, energetisch en spiritueel niveau.

  Een juiste balans

  Deze onderdelen samen bieden het geheel aan ondersteuning van jouw gezondheid. Een juiste balans tussen deze onderdelen vormt de basis van een gelukkig en zinvol leven, een leven wat je in staat stelt om zowel privé als zakelijk optimaal te functioneren.


  Bij holistisch coachen gaan we samen kijken naar de situatie waarin je je bevindt en de problemen die zich daarin voordoen. Wat speelt er werkelijk bij je? Waar het soms lijkt te gaan over het een, blijkt het toch te gaan over wat anders. Het is een samenspel van een hoop factoren tezamen, die maken hoe jij je werkelijk voelt. Dat maakt holistisch coachen zo interessant en waardevol. 

  Enjoyyours
 • Allerlei vormen van hulpverlening

  Allerlei vormen van hulpverlening

   Zonder verwijzing 

  Kom je er zelf even niet uit?

  Het Dorpsteam Gilze en Rijen staat voor je klaar. Wij helpen je graag met vragen over geldzaken, wonen, opvoeding, dagbesteding, vervoer, werk of onderwijs. In het Dorpsteam werken professionals van IMW regio Tilburg, MEE West-Brabant en ContourdeTwern. Samen zoeken we een oplossing. Onze ondersteuning is gratis.
  Bel ons gerust of loop even binnen. Kijk voor de inlooplocaties en voor de openingstijden op onze website.

  Dorpsteam Gilze en Rijen
 • Gecombineerde leefstijlinterventie (GLI): COOL - Enjoyyours

  Gecombineerde leefstijlinterventie (GLI): COOL - Enjoyyours

   Zonder verwijzing 

  Een 2-jarig programma

  Het programma duurt twee jaar en is een periode waarin we kijken wat er nodig is om weer de regie te kunnen nemen over je gezondheid en welzijn. We denken na over eventuele veranderingen binnen jouw manier van leven die een groot positief effect kunnen hebben.

   

  Enjoyyours
 • Leuke ideeën mee waarmaken

  Leuke ideeën mee waarmaken

   Zonder verwijzing 

  'Jouw' dorp een fijnere plek!

  We helpen je verder of we zoeken samen naar andere hulp. Maar we doen meer dan dat! Wij maken samen met jou en je dorpsgenoten van ‘ons dorp’ een fijnere plek, waarin we meer naar elkaar omkijken en elkaar helpen. Heb jij een leuk idee? Dan brengen wij je in contact met mensen die je daarmee kunnen helpen.

  Neem gerust contact op!

  Dorpsteam Gilze en Rijen