Timbre - lichtjesavond en seizoenswandeling
Timbre
 Zonder verwijzing 
Locatie
Rijen

Timbre

Samenwerking tussen Barbara Duijser (singer/songwriter) en Jeroen Hartel (spreker op uitvaarten). Samen voorzien zij in de behoefte om mensen een moment van bewust herdenken te bieden. 

Bedrijfsprofiel

Timbre - lichtjesavond en seizoenswandeling

Uitgebreide omschrijving

Samenwerking tussen Barbara Duijser (singer/songwriter) en Jeroen Hartel (spreker op uitvaarten). Samen verzorgen zij tijdens de uitvaartdienst het levensverhaal in woord en lied. Zij voorzien daarnaast in de behoefte  om mensen een moment van bewust herdenken te bieden. Voor iedereen die een lichtje wil opsteken voor wie hij of zij zo enorm mist.

Timbre geeft u steun, helpt om de juiste woorden en treffende klanken te vinden. Voor een uniek en persoonlijk afscheid. Een onvergetelijke herinnering waar u mee verder kunt.

 

Activiteiten op basis van vrijwillige bijdrage

Lichtjesavond  – ” Ik ben nog onder de indruk. “

Timbre organiseert 1x per jaar een Lichtjesavond bij restaurant Beum. Een sfeervol decor waar mensen uit Gilze, Rijen en Dorst dan een overleden geliefde kunnen herdenken. U wordt hier gastvrij met koffie en thee ontvangen.

Barbara Duijser zingt gevoelige liedjes, Jeroen Hartel verzorgt de presentatie en de poëzie. 

"Het meest intense moment is telkens als de aanwezigen een briefje met een hartekreet een plekje geven in een groot gouden hart. Hieronder plaatsen ze een lichtje en worden de namen van de overledenen genoemd.

Sommigen moeten hun geliefde al jarenlang missen, voor anderen is het nog maar kort geleden. Maar voor iedereen is het verdriet op dat moment weer heel dichtbij’. 

 

Bakkie Troost Seizoenswandeling

Naast de Lichtjesavond organiseert Timbre ook 4x per jaar een Bakkie Troost Seizoenswandeling, bekijk voor actuele informatie hierover de website onder het kopje 'activiteiten.'  

 

Wat is de methodiek/aanpak van ondersteuning?

Samen met lotgenoten die afscheid van een dierbare hebben moeten nemen, gedenken en herdenken door muziek, zang, poëzie, kaarsjes opsteken en wandelen.

Laatst bijgewerkt: 07-11-2019

 Zonder verwijzing 

Om dit product te gebruiken neem je rechtstreeks contact op met de aanbieder van het product, zonder tussenkomst van de gemeente.

Specificaties

Soort aanbod Zonder verwijzing
Productcode
Vestigingen Timbre Kennedylaan 32, 5121AB Rijen
Locatie ondersteuning Ondersteuning op locatie
Leefgebieden Sociale contacten en Zingeving

Locaties

Deze dienst is beschikbaar op de volgende locatie:
Rijen 
 Hoofdvestiging
Timbre
Kennedylaan 32, 5121AB Rijen
Bereikbaar: werkdagen