Talent ontdekken en ontwikkelen bij R-Newt
R-Newt
 Zonder verwijzing 
Locatie
Rijen

R-Newt

Het bijzondere talent dat iedere jongere heeft, is de basis van waaruit R-Newt werkt. Wij helpen de jongere het te ontdekken en te ontwikkelen, in plaats van te focussen op wat fout kan gaan. 

Bedrijfsprofiel

Talent ontdekken en ontwikkelen bij R-Newt

Uitgebreide omschrijving

Het bijzondere talent dat iedere jongere heeft, is de basis van waaruit R-Newt werkt. Dit talent kan op veel terreinen liggen. Wij helpen de jongere het te ontdekken en te ontwikkelen, in plaats van te focussen op wat fout kan gaan. Daarvoor moeten we de jongere en zijn omgeving kennen. We gaan mee in die wereld: het gezin waarin hij/zij opgroeit, de straat, de school, de wijk. Door present te zijn, kunnen we ook snel de dialoog herstellen met bewoners als die overlast van jongeren ervaren. Jongeren en ouders die de weg naar zorg en hulpverlening niet vinden, kan R-Newt motiveren en begeleiden. 


Voor wie?

R-Newt is er voor alle jeugdigen tussen de 10 en 23 jaar. Niet alleen jongeren kunnen bij ons terecht met vragen. Ook ouders, docenten, trainers of andere professionals die met jongeren werken zijn welkom in jongerencentrum A16, Rijen of op woensdagavond bij de Jongerenbus in Gilze.

Wat is de methodiek/aanpak van ondersteuning?

Bij het jongerenwerk kun je terecht met al je vragen én om je talent te ontwikkelen. De jongerenwerkers organiseren voor en met jongeren diverse activiteiten in jongerencentrum A16 of in de gemeente Gilze en Rijen. Heb jij nieuwe ideeën of initiatieven? Dan ben je altijd welkom om deze met ons uit te werken.

Verder kun je bij ons:

  • Chillen, sporten, gamen, koken en muziek maken.
  • Hulp krijgen als je met vragen zit en even niet meer weet bij wie je terecht kunt.
  • Huiswerkbegeleiding en coaching krijgen (op aanvraag).

Informatie en advies krijgen over zaken als school, werk, financiën, social media en gezondheid.

We hebben ook wekelijkse en incidentele activiteiten. Hiervoor kun je op onze site kijken. De verdere invulling van de agenda maken we graag met jou of jullie samen.

Laatst bijgewerkt: 15-05-2020

 Zonder verwijzing 

Om dit product te gebruiken neem je rechtstreeks contact op met de aanbieder van het product, zonder tussenkomst van de gemeente.

Specificaties

Soort aanbod Zonder verwijzing
Productcode
Vestigingen R-Newt A.Adriaansenpad 16, 5121VS Rijen
Locatie ondersteuning Ondersteuning op locatie
Leefgebieden Sociale contacten, Sporten, Onderwijs en opvoeden, Geld, Gezin en opvoeden, Zingeving en Vrije tijd/ontspanning

Locaties

Deze dienst is beschikbaar op de volgende locatie:
Rijen 
 Hoofdvestiging
R-Newt
A.Adriaansenpad 16, 5121VS Rijen
Bereikbaar: werkdagen