Orthopedisch schoeisel
Hallux Voetexperts
 Zonder verwijzing 
Locatie
Molenschot

Hallux Voetexperts

Een Hallux podotherapeut is een expert op het gebied van voeten en voetklachten. Wanneer u bij een van de aangesloten podotherapeuten een afspraak maakt, bent u verzekerd van de juiste zorg en uitgebreide aandacht.

Bedrijfsprofiel

Orthopedisch schoeisel

Uitgebreide omschrijving

Over onze partner Schoenexperts

De orthopedische schoentechniekers van Schoenexperts bieden u deskundigheid en service op het gebied van orthopedisch schoenen. U kunt bij ons terecht voor orthopedische schoenen en steunzolen. Bij sommige voet- of voet gerelateerde problemen zijn orthopedische schoenen de oplossing. In dat geval verwijzen wij u door naar onze partner Schoenexperts. Onze ervaren orthopedisch schoentechnici zoeken samen met u naar de beste oplossing voor uw probleem.

De orthopedische schoenen zijn van hoogwaardige kwaliteit en bovendien ook modieus. Voor een ruim assortiment orthopedische schoenen
volgens de laatste trends en kleuren, werken ze samen met Brigante schoenen. Het doel is dat het samenstellen van een uw schoen niet wordt gezien als een beperking, maar dat het eerder gezien wordt als een privilege

 

Laatst bijgewerkt: 08-09-2021

 Zonder verwijzing 

Om dit product te gebruiken neem je rechtstreeks contact op met de aanbieder van het product, zonder tussenkomst van de gemeente.

Specificaties

Soort aanbod Zonder verwijzing
Productcode
Vestigingen Hallux Voetexperts Stappenakker 10, 5124RT Molenschot
Locatie ondersteuning Ondersteuning op locatie
Leefgebieden Lichamelijke gezondheid

Locaties

Deze dienst is beschikbaar op de volgende locatie:
Molenschot 
 Hoofdvestiging
Hallux Voetexperts
Stappenakker 10, 5124RT Molenschot
Bereikbaar: werkdagen