Onafhankelijke cliëntondersteuners Wmo
Senioren Vereniging Rijen
 Zonder verwijzing 
Locatie
Rijen

Senioren Vereniging Rijen

De vereniging behartigt de belangen van Rijense senioren en biedt ze tal van activiteiten om ze te laten meedoen in de samenleving. De Oase in De Boodschap is onze belangrijkste ontmoetingsruimte. I

Bedrijfsprofiel

Onafhankelijke cliëntondersteuners Wmo

Uitgebreide omschrijving

Leden van de KBO kunnen gratis gebruik maken van deskundige ondersteuning als ze met de gemeente in gesprek gaan over een voorziening die onder de Wmo valt. Dat kan bijvoorbeeld gaan over aanpassing van de woning, speciaal vervoer, een vervoershulpmiddel of huishoudelijke hulp.

Deelname:
Binnen SeniorenVereniging Rijen zijn tientallen groepen bezig met activiteiten op het gebied van sport, cultuur, recreatie en educatie. Om deel te kunnen nemen aan een activiteitengroep moet je lid te zijn van SV-Rijen en je aanmelden bij de groep. Wil je lid worden van een van onze activiteitengroepen, maar weet je nog niet wat jou leuk lijkt? Kom gewoon een keer kijken of meedoen. Kijk voor uitgebreide informatie op de website, of bel de contactpersoon van de activiteitengroep om te vragen of er plaats is. Meer informatie via .

Wat is de methodiek/aanpak van ondersteuning?

Bij de voorbereiding van zo’n gesprek en bij het zogenaamde keukentafelgesprek kun je je laten bijstaan door een van de onafhankelijke cliëntondersteuners in de Kring Gilze en Rijen. Deze zijn speciaal voor dit doel opgeleid. Voor meer informatie, download de folder "Onafhankelijke cliëntondersteuning bij een Wmo-aanvraag" (versie 2019).

Laatst bijgewerkt: 17-05-2022

 Zonder verwijzing 

Om dit product te gebruiken neem je rechtstreeks contact op met de aanbieder van het product, zonder tussenkomst van de gemeente.

Specificaties

Soort aanbod
Zonder verwijzing
Productcode
Vestigingen SeniorenVereniging Rijen Nassaulaan 62, 5121BC Rijen
Locatie ondersteuning Ondersteuning op locatie
Leefgebieden Sociale contacten, Wonen, Persoonlijke verzorging en huishouding en Vervoer

Locaties

Deze dienst is beschikbaar op de volgende locatie:
Rijen 
 Hoofdvestiging
SeniorenVereniging Rijen
Nassaulaan 62, 5121BC Rijen
Bereikbaar: werkdagen
 

Wat vind je van deze informatie?

  
Informatie is niet actueel
Anders, namelijk: