Kaarten: jokeren en rikken
Senioren Vereniging Rijen
 Zonder verwijzing 
Locatie
Rijen

Senioren Vereniging Rijen

De vereniging behartigt de belangen van Rijense senioren en biedt ze tal van activiteiten om ze te laten meedoen in de samenleving. De Oase in De Boodschap is onze belangrijkste ontmoetingsruimte. I

Bedrijfsprofiel

Kaarten: jokeren en rikken

Uitgebreide omschrijving

Activiteit: Onderlinge wedstrijden rikken en jokeren
Plaats: de Oase
Tijd: Iedere woensdagmiddag van 13.30 uur - 16.30 uur

Deelname: Leden van SeniorenVereniging Rijen

Kosten: € 2,00 per keer, inclusief een kopje koffie of thee

Bijzonderheden:
Vanaf de oprichting van de R.K. Bond van Bejaarden en Gepensioneerden in 1953 wordt er al gekaart in Rijen. En dat is doorgegaan toen de naam werd veranderd in KBO Rijen, daarna in Bond van Ouderen Rijen en ten slotte, in 2003, in SeniorenVereniging Rijen. Kaarten is voor veel senioren een heerlijke ontspanning. De activiteit houdt bovendien de geest scherp. En dat is mooi meegenomen.

U kunt zich op woensdagmiddag om 13.30 uur melden en gezellig met 40 tot 50 mensen kaarten. Op iedere vier deelnemers wordt één prijs beschikbaar gesteld. Kent u het spel nog niet zo goed, dan is er hulp van ervaren kaarters.

Deelname:
Binnen SeniorenVereniging Rijen zijn tientallen groepen bezig met activiteiten op het gebied van sport, cultuur, recreatie en educatie. Om deel te kunnen nemen aan een activiteitengroep moet je lid te zijn van SV-Rijen en je aanmelden bij de groep. Wil je lid worden van een van onze activiteitengroepen, maar weet je nog niet wat jou leuk lijkt? Kom gewoon een keer kijken of meedoen. Kijk voor uitgebreide informatie op de website, of bel de contactpersoon van de activiteitengroep om te vragen of er plaats is. Meer informatie via .

Laatst bijgewerkt: 17-05-2022

 Zonder verwijzing 

Om dit product te gebruiken neem je rechtstreeks contact op met de aanbieder van het product, zonder tussenkomst van de gemeente.

Specificaties

Soort aanbod
Zonder verwijzing
Productcode
Vestigingen SeniorenVereniging Rijen Nassaulaan 62, 5121BC Rijen
Locatie ondersteuning Ondersteuning op locatie
Leefgebieden Sociale contacten en Vrije tijd/ontspanning

Locaties

Deze dienst is beschikbaar op de volgende locatie:
Rijen 
 Hoofdvestiging
SeniorenVereniging Rijen
Nassaulaan 62, 5121BC Rijen
Bereikbaar: werkdagen
 

Wat vind je van deze informatie?

  
Informatie is niet actueel
Anders, namelijk: