Holistisch coachen
Enjoyyours
 Zonder verwijzing 
Locatie
Baarle-Nassau

Enjoyyours

Holistische leefstijlcoaching. Mensen begeleiden naar een leven waarin ze weer zelf de regie kunnen nemen over hun gezondheid en welzijn. Samen kijken we naar welke veranderingen in jouw leefstijl een groot effect kunnen hebben.

Bedrijfsprofiel

Holistisch coachen

Uitgebreide omschrijving

De coach concentreert zich niet op een specifieke klacht maar op het grotere geheel. Lichaam en geest opereren niet gescheiden van elkaar; gezondheid speelt daarom door op verschillende niveaus, te weten op fysiek, mentaal, emotioneel, energetisch en spiritueel niveau.

Een juiste balans

Deze onderdelen samen bieden het geheel aan ondersteuning van jouw gezondheid. Een juiste balans tussen deze onderdelen vormt de basis van een gelukkig en zinvol leven, een leven wat je in staat stelt om zowel privé als zakelijk optimaal te functioneren.


Bij holistisch coachen gaan we samen kijken naar de situatie waarin je je bevindt en de problemen die zich daarin voordoen. Wat speelt er werkelijk bij je? Waar het soms lijkt te gaan over het een, blijkt het toch te gaan over wat anders. Het is een samenspel van een hoop factoren tezamen, die maken hoe jij je werkelijk voelt. Dat maakt holistisch coachen zo interessant en waardevol. 

Wat is de methodiek/aanpak van ondersteuning?

Mijn werkwijze helpt je verder

Want je hebt behoefte aan een luisterend oor en je hebt al van alles geprobeerd maar je komt nog steeds niet veel verder. Je hebt het gevoel dat je niet weet waar te beginnen. Met als resultaat dat jij je onbegrepen voelt en aan de zijlijn gezet. Dan is het tijd dat je de controle weer terug krijgt over jouw eigen leven. 

Je bent bij mij aan het juiste adres!

Bij mij mag je jezelf zijn, gewoon zoals je bent, zonder schaamte, alles mag er gewoon zijn!

Samen gaan we op onderzoek naar wat jij voelt, wat je drijft en waar jij je aandacht op wil richten. Ontdekken wat jou inspireert en wat jij kunt doen om te herstellen. We stellen doelen vast die jij wilt bereiken maar die wel haalbaar zijn voor jou. Alleen zo word jij weer sterk en voel je je opnieuw in je kracht. 

Neem contact op voor een kennismakingsgesprek.

Laatst bijgewerkt: 17-05-2022

 Zonder verwijzing 

Om dit product te gebruiken neem je rechtstreeks contact op met de aanbieder van het product, zonder tussenkomst van de gemeente.

Specificaties

Soort aanbod
Zonder verwijzing
Productcode
Vestigingen Enjoyyours holistische leefstijlcoaching Schaluinen 11, 5111HB Baarle-Nassau
Locatie ondersteuning Ondersteuning op locatie
Leefgebieden Lichamelijke gezondheid, Geestelijke gezondheid, Zingeving en Verslaving

Locaties

Deze dienst is beschikbaar op de volgende locatie:
Baarle-Nassau 
 Hoofdvestiging
Enjoyyours holistische leefstijlcoaching
Schaluinen 11, 5111HB Baarle-Nassau
Bereikbaar: werkdagen
 

Wat vind je van deze informatie?

  
Informatie is niet actueel
Anders, namelijk: