Fietsen
Senioren Vereniging Rijen
 Zonder verwijzing 
Locatie
Rijen

Senioren Vereniging Rijen

De vereniging behartigt de belangen van Rijense senioren en biedt ze tal van activiteiten om ze te laten meedoen in de samenleving. De Oase in De Boodschap is onze belangrijkste ontmoetingsruimte. I

Bedrijfsprofiel

Fietsen

Uitgebreide omschrijving

Activiteit: samen fietsen
Plaats: vertrek bij de Oase
Tijd: als de zomertijd is ingegaan: elke vrijdag van 9.00 - 12.00 uur / als de wintertijd is ingegaan: elke vrijdag van 9.30 - 12.00 uur
Deelname: alleen voor leden van SeniorenVereniging Rijen.
Kosten: Contributie € 5,00 per jaar, te betalen in de maand januari

Bijzonderheden:
Afhankelijk van de weersomstandigheden wordt een route gekozen. De fietsgroep verwelkomt zowel deelnemers met als zonder trapondersteuning. De snelheid wordt aangepast aan de deelnemers met een fiets zonder ondersteuning. Dus iedereen kan deelnemen. Gemiddeld wordt er 30-35 kilometer gefietst. Een uur fietsen, een half uur koffie drinken en weer een uur fietsen.

Deelname:
Binnen SeniorenVereniging Rijen zijn tientallen groepen bezig met activiteiten op het gebied van sport, cultuur, recreatie en educatie. Om deel te kunnen nemen aan een activiteitengroep moet je lid te zijn van SV-Rijen en je aanmelden bij de groep. Wil je lid worden van een van onze activiteitengroepen, maar weet je nog niet wat jou leuk lijkt? Kom gewoon een keer kijken of meedoen. Kijk voor uitgebreide informatie op de website, of bel de contactpersoon van de activiteitengroep om te vragen of er plaats is. Meer informatie via .

Laatst bijgewerkt: 17-05-2022

 Zonder verwijzing 

Om dit product te gebruiken neem je rechtstreeks contact op met de aanbieder van het product, zonder tussenkomst van de gemeente.

Specificaties

Soort aanbod
Zonder verwijzing
Productcode
Vestigingen SeniorenVereniging Rijen Nassaulaan 62, 5121BC Rijen
Locatie ondersteuning Ondersteuning op locatie
Leefgebieden Sociale contacten, Sporten en Vrije tijd/ontspanning

Locaties

Deze dienst is beschikbaar op de volgende locatie:
Rijen 
 Hoofdvestiging
SeniorenVereniging Rijen
Nassaulaan 62, 5121BC Rijen
Bereikbaar: werkdagen
 

Wat vind je van deze informatie?

  
Informatie is niet actueel
Anders, namelijk: