Familierecht en mediation
't Regtshuis Advocatuur
 Zonder verwijzing 
Locatie
Rijen

't Regtshuis Advocatuur

Het bieden van kwalitatief goede juridische hulp bij scheiding/einde samenleving en alles wat daar bij komt kijken, om mensen te helpen in een moeilijke tijd in hun leven en weer zicht op een nieuwe start te geven.

Bedrijfsprofiel

Familierecht en mediation

Uitgebreide omschrijving

Wat is de missie/visie/het doel van de organisatie?

Het bieden van kwalitatief goede juridische hulp bij scheiding/einde samenleving en alles wat daar bij komt kijken, om mensen te helpen in een moeilijke tijd in hun leven, om hen door de bomen het bos weer een beetje te laten zien en weer zicht op een nieuwe start te geven. Het doel is om tot een goede scheiding, regeling voor de kinderen, alimentatie e.d. te komen zodanig dat beide partners daar een goed gevoel bij hebben. Als dat alleen via een procedure kan, dan wordt goed en snel geprocedeerd, met oog voor gevoeligheden, met name als er kinderen bij betrokken zijn.

Wat is de methodiek/aanpak van ondersteuning?

Welke diensten bieden wij aan?

Gespecialiseerde mediation als gecertificeerd familierecht-mediator of - als mensen dat niet willen of dat niet meer kan - gespecialiseerde bijstand als advocaat familierecht, in alle zaken of procedures over scheiding, alimentatie, omgang, gezag, uithuisplaatsing/jeugdzorg e.d.

Besprekingen en afspraken vinden meestal plaats op kantoor, aan de Hoofdstraat 8 in Rijen (kantoor boven de Hema). Procedures meestal op de rechtbank in Breda.

Laatst bijgewerkt: 17-05-2022

 Zonder verwijzing 

Om dit product te gebruiken neem je rechtstreeks contact op met de aanbieder van het product, zonder tussenkomst van de gemeente.

Specificaties

Soort aanbod
Zonder verwijzing
Productcode
Vestigingen  Hoofdstraat 8, 5121JE Rijen
Locatie ondersteuning Ondersteuning op locatie
Leefgebieden Huiselijke relaties

Locaties

Deze dienst is beschikbaar op de volgende locatie:
Rijen 
 Hoofdvestiging
Hoofdstraat 8, 5121JE Rijen
Bereikbaar: werkdagen
 

Wat vind je van deze informatie?

  
Informatie is niet actueel
Anders, namelijk: